Campionat de Catalunya individual Sub10-Sub12-Sub14

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL Sub10-Sub12-Sub14
El Prat de Llobregat, 17/06/2023

13 MEDALLES PER L'AVINENT MANRESA ALS CATALANS DE PROMOCIÓ INDIVIDUALS

Aquest dissabte s'ha disputat la final del Campionat de Catalunya individual de les categories Sub10, Sub12 i Sub14, a les pistes dEl Prat de Llobregat. L'Avinent Manresa ha obtingut 13 medalles amb 6 d'or, 3 d’argent i 2 de bronze. A més cal mencionar que de les 47 actuacions manresanes, 36 d'elles han finalitzat en posició de finalistes (8 primers).

Destacades actuacions de varis atletes amb doble medalla, començant per Guillem Centellas, campió Sub12 de llançament de javelina amb un millor tir de 29.27 metres, a més de ser sots-campió en salt de perxa al superar el llistó a 2.30 metres.
El mateix que
Júlia Planas que ha estat la brillant campiona de 60 metres llisos Sub12 amb un temps de 8.55 i donant la sorpresa en disc al ser sots-campiona amb un llançament de 19.65 metres.
En categoria Sub14
Montse Fresnillo ha estat campiona al imposar-se en la cursa de 220 metres tanques amb un temps de 33.64, abans havia pujat al podi com a tercera en 80 metres llisos amb 10.69, a dos centèsimes de la victòria. El seu company Martí Homs ha estat el darrer campió manresà de la jornada al imposa-se en els 150 metres llisos amb un temps de 18.65, abans havia estat medallista en 80 metres tanques al ser tercer amb un temps de 12.46.
Paula Vargas també doble medallista Sub12 al ser sots-campiona en 60 metres tanques amb un temps de 9.68, i alhora tercera en els 600 metres llisos al fer 1:46.69.
En categoria Sub10
Joan Rios ha aconseguit ser campió català al guanyar el concurs de pes amb un llançament de 6.75 metres. Mentre Paulina Olivé feia el mateix, i era campiona en llargada amb un salt de 3.50 metres.
Edu Lopez va còrrer els 600 metres llisos Sub14 en un temps de 1:36.76 que li va valer la medalla de bronze al arribar en tercer lloc.

Per acabar mencionar els tres atletes que van acabar en quart lloc, que van estar a res de la tercera posició, aquests van ser Anna Recuenco en pes Sub14 amb un tir de 9.14 metres, Jan Manevy en javelina Sub12 amb 26.38 metres i Bruna Vallribera en alçada Sub10 amb 1.11 metres.