Noticies

Festa De Cloenda Temporada 2022

Manresa, 20/06/2022

Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc La Festa de Cloenda de l'escola d'atletisme del Club Atlètic Manresa d'aquesta temporada 2022.
En ell s’ha fet el repartiment de les medalles als millors atletes classificats en el campionat local de proves combinades disputat al mes de març i tot seguit s'ha fet l'entrega dels premis EMA.

Festa ema 22


En l'acte van ser presents en Miquel Perez, president de l’entitat i alguns membres de la junta, en Jordi Pierola, coordinador i monitor de l'escola, i de la majoria de monitors que han entrenat als atletes de l’escola aquesta temporada.

festa ema En els premis EMA (premi especial que reuneix la constància, participació, comportament, motivació i esforç entre altres valors) els guardonats han estat Marc Cervera, Abril Vallbona, Daniel Mosquera, Maria Padilla del grup Sub14, Arnau Leonarte, Hugo Gallardo, Queralt GarciaJana Manubens del grup Sub12, Queralt Graner, Èlia Garcia, Mia Jubells, Oliver Camprubí del grup Sub10, i Aina Jubells, Meritxell Ponti, Jan Trilla, Ernest Vall del grup Sub8.

 

festa ema ria

I ja el dimecres 22 de juny han finalitzat les sessions d’entrenament amb una Festa d’aigua, on els atletes Sub14 han passat la ria amb aigua i per acabar tots els grups han fet una guerra d’aigua en la zona la ria.