Noticies

Previ Campionat de Catalunya Sub14-Sub16 de relleus de PC

PREVI CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB14-SUB16 DE RELLEUS DE PC
Sabadell, 13/02/2022.

ELS QUATRE EQUIPS SUB14 I SUB16 PASSEN A LA FINAL DE RELLEUS

Aquest diumenge a Sabadell s'ha disputat la jornada prèvia del Campionat de Catalunya Sub14 de relleus 4x200 i el Sub16 de 4x300 de pista coberta on els quatre equips de l'Avinent CA Manresa han obtingut el passaport per la fase final amb molt bona nota.

Amb un temps de 2:53.00 i a tan sols mig segon del rècord català l'equip Sub16 femení format per Marta Escalera, Carla Rovira, Queralt Vallbona i Jenay Hernandez han aconseguit passar a la fase final amb el millor registre de tots els equips participants.

L’equip Sub14 masculí ha superat la eliminatòria amb el segon millor temps, tot i que tenien una baixa important per lesió, la resta de companys han millorat els seus registres de llarg per poder parar el cronòmetre en 1:52.03. Han participat Marc Cervera, Martí Homs, Dumitru Croitor i Biel Camps.

Per la seva part l’equip Sub14 femení també han assolit el segon millor temps de la jornada amb una molt bona millora de les components del relleu per fer un temps de 1:54.69. La composició ha estat de Montse Fresnillo, Abril Vallbona, Maria Padilla i Vinyet Pujol.

Finalment l’equip Sub16 masculí han fet el quart millor registre amb 2:42.65 i per tant també estaran presents ja que passen els sis millors temps. El relleu l’ha format en Pau Claret, Oriol Massaneda, Nil Trulls i Janquel Esteve Nuñez.