Noticies

Campionat de Catalunya de marxa en ruta

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA EN RUTA DE PROMOCIÓ
Viladecans, 23/01/2022.

QUATRE PODIS EN CATEGORIA SUB10 FEMENÍ AL CATALÀ DE MARXA EN RUTA

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya de marxa atlètica en ruta individual i per equips de promoció a Viladecans amb una petita participació de l’Avinent Manresa que ha obtingut quatre podis.

Millor impossible, per primer cop, L’Avinent Manresa es proclama campió de Catalunya per equips i alhora ocupa totes les places del podi de la categoria sub10 femení. Les brillants protagonistes han estat la nova campiona catalana de marxa la Noa Iftimi que ha fet un temps de 5:44 que suposa rècord de Manresa, segona i sots-campiona ha estat la Núria Ponti al fer 6:09 i tercera i medalla de bronze la Berta Corrons amb 6:51, a més tancava l’equip en setena posició la Paulina Olivé amb 7:05. Amb un total de 6 punts aquestes noies han estat campiones de Catalunya de clubs, per davant de la Unió Colomenca que ha sumat 18 punts.
En categoria sub14 Èric Sorroche ha estat l’únic representat del Manresa en finalitzar la prova de 3 quilometres en onze lloc amb un temps de 19:56, mentre el seu company Marcos de la Rosa no ha estat afortunat i ha estat desqualificat en la darrera volta de les tres que constava la prova.

Tots els resultats dels manresans en categories de promoció:

Sub14 masculí 3 km:
11è Èric Sorroche amb 19:56, Marcos de la Rosa desq.

Sub10 femení 1 km:
1r per equips amb 6 punts
1a Noa Iftimi amb 5:44, 2a Núria Ponti amb 6:09, 3a Berta Corrons amb 6:51, 7a Paulina Olivé amb 7:05.