Noticies

Festa de Cloenda 2018/2019

FESTA DE CLOENDA
Manresa, 17/06/2019

 Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc la Festa de Cloenda de l'escola d'atletisme del Club Atlètic Manresa d'aquesta temporada 2018/2019. Amb una participació de gairebé 100 atletes presents a l'estadi del Congost.
S'ha començat amb un joc per la gespa de l'estadi. A continuació s'ha fet una foto de tots els equips de l'escola donant pas al repartiment de les medalles als millors atletes classificats en el campionat social de proves combinades disputat al mes d’abril. Tot seguit s'ha fet l'entrega dels premis EMA. I per finalitzar amb un sorteig de lots esportius abans de gaudir d’una botifarrada per a tots els atletes i familiars. 
En l'acte van ser presents na Mercè Rosich, presidenta de l’entitat, en Jordi Pierola, coordinador i monitor de l'escola, i de la majoria de monitors que han entrenat als atletes de l’escola aquesta temporada.
En els premis EMA (premi especial que reuneix la constància, participació, comportament, motivació i esforç entre altres valors) els guardonats han estat Jana Xixons, David Gomez,Roc Fargas i Jan Pol Catot  del grup Sub14, Ona Dalmau, Xènia Portet, Aleix Ferrero i Marc Cervera, del grup Sub12, Adrià Renalies, Arnau Rovira, Joana Hernandez i Martina Piña del grup Sub10, i Martí Millan, Lluc Piqué, Noa Iftimi i Núria Ponti del grup Sub8.